Alle kan no'!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planene er mange...

 

Først og fremst har vi lyst til å skape litt mer ordnede arbeidsforhold, både for våre deltakere og for oss selv. Vi har tegningene klare for å innrede et garderoberom med dusj og toalett, samt et oppholdsrom i låven. Dette prosjektet har vi fått støtte til fra Innovasjon Norge.

 

Nå som vi har holdt på en stund, ser vi at de planene muligens skal endres litt, uten at vi helt vet hvordan ennå.

 

Vi ønsker oss også en lavvo med litt størrelse på, der vi kan samles for å spise, eller arrangere "nærutflukter" til, både sommer og vinter.

 

Den lille søte på bakgrunnsbildet er også en del av planen - hun heter egentlig Ladyvik's Juwel. Her heter hun Tjorven. Hun er nå litt over ett år, og er en liten miljøskaper og koseklump. Hvis vi bare får tid til å trene litt med henne, og få henne godkjent for avl, er det meningen at hun skal få bli mamma etterhvert.

 

Hvis vi får igang produksjon av salgbare varer, kan vi stå på Bondens Marked og lignende steder. Pengene vi tjener skal vi i så fall bruke til ulike hyggelige tiltak for deltakerne våre.

For øyeblikket har vi egg, saueskinn og (snart) bønner, og vi håper å få laget opp endel tovede sitteunderlag og andre ullsaker for salg.

 

Vi har også fått et gammelt, laftet stabbur, som skal taes ned, flyttes hit, og settes opp på tunet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planer